Cadeaukast zoekt sponsoren

1 op de 9 kinderen leeft in Nederland onder de armoedegrens. Helaas is dit ook in de gemeente Zuidplas niet anders, en zeker in deze economische moeilijke tijd. Je ziet het niet altijd maar ook hier hebben we te maken met gezinnen die het niet breed hebben.

CJG Zuidplas helpt ouders en hun kinderen tussen de 1 – 12 jaar om toch een leuke verjaardag te vieren. Een gezin ontvangt een feestpakket met een traktatie, ballonnen, slingers, een verjaardagstaart via Cupcakes voor Kids en natuurlijk een mooi cadeau. Ouders mogen dit zelf komen uitkiezen. In 2019 hebben 79 kinderen een pakket en cadeau gekregen via de Cadeaukast.

U kunt steunen door een geldbedrag over te maken op IBAN rekening: NL94 RABO 0345220102 t.a.v. Stichting Samen Zuidplas o.v.v. de Cadeaukast CJG. (Welzijn Zuidplas is erkend als ANBI stichting, wat betekent dat iedereen belastingvrij geld kan doneren.)

Meer informatie en de mogelijkheden om een gezin aan te melden kunt u vinden op DEZE WEBSITE onder de minimaregelingen.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Facebook reacties

eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.