Corona maatregelen: Polderbad sluit tijdelijk haar deuren

Ook de zwemlessen voor kinderen tot en met 12 jaar in het Polderbad mogen in verband met de verscherpte coronamaatregelen geen doorgang vinden. En dat betekent dat het zwembad aan de Iersestraat in ieder geval de komende twee weken gesloten zal zijn voor alle zwem aktiviteiten.

Waar er dinsdag na de persconferentie nog een uitzondering werd aangekondigd voor de zwemleskinderen tot en met 12 jaar werd dit besluit woensdagmiddag teruggetrokken. Alle zwembaden gaan vanaf woensdagavond 22:00 volledig dicht en zullen pas weer 19 november open mogen.

`Wij vinden het ontzettend jammer dat, juist nu de kinderen gewend waren aan de maatregelen, ook de zwemlessen niet meer door mogen gaan´ laat de een medewerker van het zwembad weten via social media.´Gezien het nieuws vandaag laat naar buiten kwam hebben wij nog geen tijd gehad om ons hier op aan te passen. Tot en met 18 november zijn er in ieder geval geen lessen. Voor de periode daarna volgt later meer informatie. Het sluiten van het zwembad heeft ook gevolgen voor de planning van de lesperiodes en het afzwemmen. De gemiste lessen van de komende weken zullen worden verschoven/later worden ingehaald.

”Het belangrijkste is natuurlijk dat iedereen veilig is en gezond blijft. Dus ook vanuit ons; blijf komende tijd zo veel mogelijk thuis en houd je aan de opgelegde maatregelen. Dan zorgen wij dat we na twee weken weer klaar staan om de lessen op een leuke en veilige manier voort te zetten”.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.