Sportinstuif dorpshuis Op Moer

Volgende week dinsdag 20 oktober van 10:00 tot 12:00 organiseren een aantal jongeren uit Moerkapelle in samenwerking met Dorpshuis Op Moer, Welzijn Zuidplas en Sportstichting Zuidplas een Sportinstuif voor de jeugd van 4 t/m 12 jaar.

Trek je sportkleren aan en neem je sportschoenen mee in een tas. De entree is €2,- per deelnemer, locatie sporthal Op Moer (Moerkapelle). Let op; Vanwege de huidige corona maatregelen kunnen er maximaal 50 kinderen meedoen en mogen ouders niet mee naar binnen. Aanmelden kan bij de deur (vol = vol). Voor meer informatie mail naar; shawni@welzijnzuidplas.nl of bel naar tel nr. 06 380 720 18. Mocht in de komende dagen blijken dat deze activiteit, door verscherpte maatregelen m.b.t. Corona, niet door kan gaan dan zullen wij u daar nader over informeren. 

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.