BRAinS seizoen najaar 2020 officieel geopend

Woensdag 7 oktober is het BRAinS seizoen najaar 2020 officieel geopend bij de activiteit voetbal in Moordrecht. Kindergemeenteraadslid Christiano van Gurp reikte samen met Brian van Aagten de prijs uit aan de gelukkige winnaar van het Gouden Letterwoordspel Ruben Kalkman. Er waren 116 juiste inzendingen en de juiste oplossing was ‘roeien’.

Dit 28ste seizoen zijn ruim 2000 aanmeldingen ontvangen voor meer dan 80 verschillende activiteiten. Bijzondere activiteiten waar leerlingen zich voor konden opgeven zijn onder andere: Groenscherm (film of fotografie), Online game toernooi, Dromenvanger maken, (Kerst)lichtslinger maken, Lasergame en Paard + spel. In de week na de kerstvakantie komt de brochure voorjaar 2012 uit, waarin opnieuw boordevol leuke activiteiten op het gebied van Kunst & Cultuur, Sport en Welzijn staan.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.