Zuidplas-Sport: Gelijkspel Nieuwerkerk

Waar enkele andere wedstrijden in de regio wegens (mogelijke) coronagevallen niet doorgingen, werden zaterdag 3 oktober de wedstrijden van Nieuwerkerk wel ‘gewoon’ gespeeld. Nieuwerkerk kwam op bezoek bij SSS en zonder toeschouwers niet verder dan een gelijkspel.

Nieuwerkerk had de eerste twee wedstrijden van de competitie gewonnen. Deze zaterdagmiddag ging het ze echter minder makkelijk af in Klaaswaal. Door een rake kopbal van Bart Slob kwam de uitploeg nog wel op voorsprong. De Nieuwerkerkers wisten de wedstrijd tot minuut 60 te controleren. Na een uur gespeeld te hebben draaide de wedstrijd om. SSS kwam uit het niets weer op gelijke hoogte. Fasanya, spits van SSS, verscheen voor het doel van Roy Spierings en scoorde. Twintig minuten later was het weer raak voor de ploeg uit Klaaswaal. Ditmaal was het Dennis de Haan die scoorde en daarmee zijn voormalige werkgever op achterstand zette. Bart Slob besliste de wedstrijd enkele minuten later met zijn tweede rake kopbal van de middag. Zo eindigde de wedstrijd in 2-2.

met dank aan: IJsselsport.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.