Zuidplas-Sport: Makkelijk winst Nieuwerkerk

Zaterdagmiddag 26 september speelde vv Nieuwerkerk tegen DFC. Nieuwerkerk begon goed aan de wedstrijd. De thuisploeg kreeg in de zevende minuut een vrije trap, maar de bal eindigde op de lat. 

Nog geen vier minuten later kreeg Stefan van der Vlegel een goede kans op de 1-0. De aanvaller passeerde de keeper, maar schot de bal naast het doel.  In de 20ste minuut kreeg Shan van Engel een kans op de 1-0, maar hij kopte de bal over het doel. Vijf minuten later kreeg Bart Meeskens een rode kaart. Na de rode kaart van Nieuwerkerk ging DFC voetballen zij kregen in de 36ste minuut een kans op de 0-1, maar ook die bal ging naast het doel.
Vlak na de rust scoorde Rick Kramer dan Eindelijk de 1-0 .  DFC kreeg in de 66ste een strafschop, maar DFC miste de strafschop. En in de counter  scoorde Rick Kramer zijn tweede van de wedstrijd.  Dat was ook het laatste doelpunt van de wedstrijd. De wedstrijd eindigde in 2-0.

Verslag: Radio Capelle

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.