Plantjesactie Welzijn Zuidplas krijgt vervolg: Verras je buur(t) met een bloemetje!

Wellicht herinnert u zich nog de Plantenactie voor zelfstandig wonende ouderen afgelopen juni nog. Welzijn Zuidplas had toen het idee om 2.500 ouderen blij te maken met een plantje en zocht 250 chauffeurs om hierbij te helpen. Op de oproep om als chauffeur plantjes te bezorgen werd toen massaal gereageerd en werden er vele ouderen blij verrast met een prachtige Orchidee.

Onlangs is de werving gestart voor een nieuwe ludieke actie die op burendag, zaterdag 26 september zal gaan plaatsvinden waarbij men buurtbewoners kan verrassen met een bloem! De aanmeldingen stromen binnen en het is opvallend dat mensen zich ook deze keer vaak meerdere keren opgeven zodat zij meer buren blij kunnen maken. Per aanmelding kunnen 10 bloemen worden afgehaald. De organisatie hoopt dat er met deze actie (nog meer) nieuwe en leuke contacten ontstaan in de wijk, wat vooral in deze onrustige tijd, van grote waarde kan zijn.

In elk dorp zijn er maximaal 400 bloemen te verdelen, dus weer er snel bij. Wie zijn of haar buur(t) wil verrassen met een bloemetje kan zich aanmelden via www.ikgeefmijop.nl  Meer informatie: ruth@welzijnzuidplas.nl (sociaal makelaar), 06-14763415.

Kopfoto: Tamara Barning

Advertentie

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.