Inzet helikopter leidt tot aanhouding verdachten inbraak Reigerhof

Een politiehelikopter moest er in de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 september aan te pas komen om drie jongemannen aan te houden. De jongeren zouden even daarvoor hebben ingebroken in een winkel in het Nieuwerkerkse winkelcentrum Reigerhof.

De helikopter, die een tijd lang boven de Rotterdamse wijk Nesselande vloog zorgde voor veel vragen op diverse social media. De bemanning dirigeerde de politie collega’s op de grond die opzoek waren naar de vluchtende verdachten, dit met succes. Een onderzoek zal moeten uitwijzen wat de verdachten precies op hun kerfstok hebben.

Flink ruitschade bij de Nieuwerkerkse boekhandel
Advertentie

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio van de Zuidplas:

www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.