Zuidplas-Sport: Nieuwerkerk heeft geen kind aan Toofan

vv Nieuwerkerk speelde zaterdagmiddag 5 september uit in de Hofstad tegen voetbalvereniging Toofan. De Nieuwerkerkers kregen al vroeg de mogelijkheid om op voorsprong te komen op bezoek in Den Haag.

Terwijl commentator Rene Govers van Radio Capelle nog in de file stond kreeg Nieuwerkerk een penalty na hands van een Toofan-speler. Hij werd bestraft met de rode kaart. Rick Kramer ging achter de bal staan maar wist dit buitenkansje niet te benutten. De uitploeg revancheerde zich gelukkig  na de gemiste strafschop. Na een half uur gespeeld te hebben bracht Bart Slob zijn ploeg op voorsprong. De grensrechter stak zijn vlag in de lucht voor buitenspel maar de scheidsrechter dacht er anders over en keurde de goal goed. 

Na rust ging Nieuwerkerk vrolijk verder en begon het echt te lopen. Rick Kamer maakte na acht minuten in de tweede helft zijn fout goed door alsnog te scoren. Daarna ging het hard. Binnen twee minuten scoorden Stefan van der Vlegel en Scott van Dijk en diezelfde Van der Vlegel scoorde laat in de wedstrijd nog twee doelpunten waarmee hij zijn ploeg op 0-6 zette en zijn eigen hattrick compleet maakte. Het zesde doelpunt voor de Nieuwerkerk was de laatste van de middag en zo eindigde de wedstrijd in een makkelijke 0-6 overwinning voor de Nieuwerkerkers.

Met dank aan de collega’s van ijssel- sport.nl

advertentie

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.