Lokale ondernemers zorgen voor volle Online-Bingo prijzenkast T´Blok

Als u afgelopen zaterdagavond 1 augustus door de Nieuwerkerkse straten liep zou u zomaar uit een willekeurige huiskamer BINGO! hebben kunnen horen roepen. De vrijwilligers van T´Blok organiseerden voor de tweede maal een online Bingo, en wederom was ook deze editie succesvol!

De eerste online editie eind juni smaakt naar meer, gezien de vele enthousiasme reacties van de vele deelnemers. Vandaar dat de vrijwilligers niet lang moesten nadenken om weer de bingomachine uit de kast te halen. En met hulp van diverse lokale sponsors zoals Domino Pizza die 5 x een pizza beschikbaar stelde, Het IJstaartje met cupcakes, bier en wijnpaketten van Highwine4you en een fotoshoot van Styl&create photografie zorgden deze lokale ondernemers voor een volle prijzenkast waar in totaal 44 deelnemers om moesten strijden.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.