warmte en zon zorgen voor een (te) vol Nesselande

Het was druk deze laatste vrijdag van de maand juli in de diverse recreatiegebieden en stranden in Nederland. Het warme zomerweer zorgde voor een enorme toeloop naar onder andere strand Nesselande. En die toeloop werd zo groot dat de politie en gemeente besloten tot maatregelen.

Zo werd de Sicilieboulevard afgesloten voor het doorgaande autoverkeer en riep de politie Rotterdam-Oost s’middags op niet meer naar het strand in Nesselande toe te komen. Verkeersregelaars leidde het verkeer hierbij om wat resulteerde in een enorme drukte in de omliggende straten. En deze drukte zorgde weer voor veel parkeerhinder van de bewoners in de wijk Nesselande. Maar naast autoverkeer waren ook met regelmaat de metro’s vol met badgasten met bestemming Strand Nesselande.

Niet alleen drukte op de wegen, ook een vol, misschien wel te vol strand aan de boulevard waarbij de inachtneming van de corona-regels, het ruim anderhalve meter afstand houden van elkaar niet altijd werd gerespecteerd dit ondanks dat de veiligheidsregio de mensen op het hart drukte om op drukke plekken goed rekening te houden met de anderhalve meter afstand.

Kopfoto : Jacques Wil Hoeijenbos

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio van de Zuidplas:

www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.