Wethouder Schuurman opent eerste bedrijvenpand Kleine Vink, Nieuwerkerk aan den IJssel

Vrijdagochtend 17 juli is het nieuwe bedrijfspand van Krabbendam Kadoverpakking BV geopend aan het nieuwe bedrijventerrein aan de Maalderij in Nieuwerkerk aan den IJssel. De opening van het pand is de eerste waarvan de bouw compleet is.

Samen met andere ondernemers op Kleine Vink , werd er een kleine opening gehouden. Dave Krabbendam en één van zijn dochters hebben samen met wethouder Jan Willem Schuurman van de gemeente Zuidplas een mooi groot lint doorgeknipt om het nieuwe bedrijfspand officieel te openen. In 2007 begonnen met een passie voor verpakkingen, een stevige dosis ambitie en een klantgerichte houding. Tegenwoordig dé groothandel met een assortiment van ruim 7000 artikelen voor de meest uiteenlopende verpakkingen en megastrikken. Vanuit onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuid Holland) leveren wij onze producten onder andere in Nederland, België en Duitsland, nog steeds met evenveel passie! Met een persoonlijke en transparante touch kenmerkt het trotse bedrijf deze dienstverlening.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.