Niet op vakantie, en toch leuke dingen ondernemen? de Rotterdampas biedt uitkomst

Voor inwoners in de gemeente Zuidplas bestaat er ook een mogelijkheid tot de aanschaf van de Rotterdampas. Met deze pas kan men veel leuke activiteiten ondernemen, gratis of met korting.

Deze pas is te bestellen bij de gemeente Zuidplas door te bellen naar 0180-330300. Inwoners met een minimum inkomen krijgen korting. Voldoe je aan de voorwaarden? Dan is de pas gratis voor kinderen, en volwassenen betalen € 5. De pas is geldig t/m 21 februari 2021. Je kunt de pas ook online bestellen via www.rotterdampas.nl.
Kom je er online niet uit of heb je liever telefonisch advies en contact? De dienst ‘Raad en Daad’ van Welzijn Zuidplas is elke dag tussen 9 en 12 uur telefonisch bereikbaar 06-14417050 (behalve woensdag). Zij kunnen naast een luisterend oor, je helpen met het invullen van formulieren of advies
geven.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.