Pootje badend op het terras in Nesselande

De anderhalve meter samenleving zorgt zeker ook in de horecagelegenheden voor tal van aanpassingen. De horeca is open maar moet voldoen aan strenge voorwaarden. En om met deze voorwaarden en het zomerse warme weer om te gaan bedacht Brasserie Lookies in Nesselande de ultieme oplossing.

De bekende horecagelegenheid aan de Boulevard van Nesselande plaatste diverse tafels en stoelen middenin kleine zwembadjes op het terras zodat de gasten al pootjebadend verkoelend een terrasje kunnen pakken, uiteraard op gepaste afstand !

foto’s: Brasserie Lookies
foto’s: Brasserie Lookies
foto’s: Brasserie Lookies

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio van de Zuidplas:

www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.