Met je billen in het zand, strand Nesselande decor videoclip Perry Zuidam

Het strand van Nesselande is deze zomer het decor van de nieuwste videoclip van de Rotterdamse zanger Perry Zuidam. “Billen in het zand” brengt ons naar de gezellige Hollandse vakantiestemming op het strand”. En aangezien er veel mensen dit jaar door de coronamaatrgelen niet op vakantie gaan zal dit best wel een lekker zomernummertje kunnen worden op de boulevard en op het strand van Nesselande.

Zonnebaden, Pierewaaien en niet te ver in zee anders ga je naar de haaien! Zijn kreten uit de nieuwe single. Dit is ook in de bijbehorende videoclip terug te zien, waarin oudere vrienden de dag van hun leven beleven in en rondom de zee. “Billen in het zand” is absoluut de Hollandse zomerplaat, die het ultieme Hollandse zomerse gevoel teweegbrengt, met een stukje nostalgie waar we allemaal gek op zijn.

Na een zwoele zotte zomer op de camping brengt Perry Zuidam deze zomer door met “de billen in het zand”. Inmiddels zijn we van Perry Zuidam gewend dat hij in het zomer seizoen met een nieuwe zomerplaat komt. Deze zomer komt Perry Zuidam met het nummer “Billen in het zand” wat geschreven en gecomponeerd is door Pascal de Vormer en Laurens van Wessel. “Billen in het zand” is een vrolijke opvolger van liedjes als Toffe Jongens en Jij kunt niet altijd 16 zijn, en dus een echte meezinger! De Happy Feeling Sound die Perry zich heeft aangemeten is zeker weer goed terug te horen in de single die is geproduceerd door Laurens van Wessel. Naast deze nieuwe single produceerde Laurens van Wessel ook al diverse voorgaande singles en het in December verschenen album “Een blijvende herinnering”.

Perry Zuidam staat inmiddels al 20 jaar op de bühne en is sinds een aantal jaren professioneel in het entertainment vak bezig.

Foto: Stephan Markus

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio van de Zuidplas:

www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

One Thought to “Met je billen in het zand, strand Nesselande decor videoclip Perry Zuidam”

  1. Wat een geinige strand-clip. Daar raak ik als rasechte Rotterdammer helemaal in zomerstemming van. Zo zie je maar: genoeg strandvertier in de buurt. Als je in Rotterdam woont, hoef je een leuke vakantie echt niet ver te zoeken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.