Jongeren zijn de toekomst en worden uitgedaagd om mee te denken

De Kindergemeenteraad en de Jongerenraad van de gemeente Zuidplas wil een beroep doen op de jeugd en de jongeren van de gemeente Zuidplas.

Premier Rutte pleitte ervoor om jullie mee te laten denken, creatief te zijn, ideeën te verzinnen om in deze rare omstandigheden toch nog gezellig samen te zijn, te kunnen sporten, te leren en te werken binnen de veiligheidsregels. Kindergemeenteraad en de Jongerenraad wil graag ook namens burgemeester Weber en wethouder Verbeek, ieder uitdagen! Binnenkort zijn alle scholen weer dicht en is het zomervakantie. Verzin iets wat jij
leuk vindt, iets voor de jeugd en de jongeren van de gemeente Zuidplas. Als je ideeën hebt voor de ouderen dan zijn deze ook welkom. Uiteraard moeten de ideeën wel passen binnen de corona-regels. Heb jij een goed idee? Stuur dan een mail naar rick@welzijnzuidplas.nl of
jongerenraadzp@gmail.com

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.