Circulair Zwembad Nesselande, wat wil jij?

Na een geslaagde crowdfundingactie aan het begin van dit jaar wil de werkgroep Zwemmen in de Zevenhuizerplas de volgende stap zetten naar een circulair zwembad in Nesselande: het laten maken van een schetsontwerp met een energieconcept door een architect. Voordat ze dat doen, willen de initiatiefnemers horen wat zwemmers, surfers en andere waterrecreanten vinden en willen. En wel op 17 juni, in een online sessie om 20.00 uur

In zo’n anderhalf uur tijd geeft de werkgroep samen met de architect een toelichting op het plan, en is vooral benieuwd hoe banenzwemmers, recreatieve zwemmers, watersporters en andere strandbezoekers zo’n circulair zwembad voor zich zien.Wat wil je weten, welke dromen heb jij over 7 maanden lekker buiten zwemmen, waar heb je zorgen? Met deze input kan de werkgroep een Programma van Eisen opstellen en de architect de opdracht voor een schetsontwerp met energieconcept geven. Natuurlijk zijn bewoners en andere geïnteresseerden ook welkom. 

Aanmelden voor deze online meeting kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar zevenhuizerplas@nesseweb.nl en via het Facebook-event: facebook.com/zevenhuizerplas

Lees meer over het plan op https://jebentnieuwerkerker.nl/2020/01/04/zwembad-in-de-zevenhuizerplas/ en www.zwemmenindezevenhuizerplas.nl.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de enige lokale radio van de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.