2.500 Ouderen blij maken met een plantje, wie doet er mee? 

De corona maatregelen hebben een grote impact op iedereen. Omdat ouderen een verhoogd risico lopen, is de impact voor hen extra groot.

Om te laten weten dat niemand er alleen voor staat, organiseert Welzijn Zuidplas op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni een grootschalige actie. Alle zelfstandig wonende ouderen van 75+ in gemeente Zuidplas krijgen persoonlijk een plantje thuis bezorgd. Hier zijn 250 chauffeurs voor nodig. Doe je mee?

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Rotaryclub Zuidplas, Rabobank Hollandse IJssel en Lionsclub Nieuwerkerk aan den IJssel. Niet alleen met financiële steun, maar ook door inzet van chauffeurs. Daarnaast ondersteunt de Rotaryclub bij de organisatie van deze grote actie. Om het tot een succes te maken zijn er nog veel chauffeurs nodig!

Help jij ook mee om ouderen blij te maken met een plantje? Ga naar www.ikgeefmijop.nl en alles wijst zich vanzelf.

Als je je aanmeldt als chauffeur, kun je een tijdvak kiezen om op vrijdag 19 of zaterdag 20 juni minimaal 10 plantjes af te halen op een locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Deze kun je bezorgen op een zelf gekozen moment in de week van 19 tot 26 juni.  

Zuidplas verbindt, ook in deze tijd!

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de enige lokale radio van de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.