Halloween-optocht slaat een jaartje over

De jaarlijkse Nieuwerkerkse Halloween-optocht in oktober dit jaar zal geen doorgang vinden. De onzekerheid over het verloop en de maatregelen omtrent het coronavirus heeft de organisatie nu al doen besluiten het evenement door te schuiven naar 2021.

De griezeloptocht door de Nieuwerkerkse straten ontstond een aantal jaar terug als een klein evenement rondom winkelcentrum Dorrestein en is inmiddels uitgegroeid tot een grootse optocht die jaarlijks door vele honderden deelnemers trekt. “Met de huidige situatie waarbij er beperkingen gelden rondom het organiseren van evenementen om zo het overbrengen van het Covid-19 virus te voorkomen is een optocht organiseren met een grote opkomst een ingewikkelde zaak. Hierdoor hebben de speeltuinvereniging en mede organisator Snackbar Verhage besloten de optocht een jaar over te slaan”. De organisatie beloofd in ieder geval dat er tijdens de Halloween-optocht in 2021 extra griezelig zal worden uitgepakt.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de enige lokale radio van de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.