Kinderboerderij Klaverweide is klaar voor bezoekers

Eindelijk gaat dan ook de Klaverweide weer open voor publiek. Na de sluiting ivm de coronamaatregelen hebben de medewerkers en vrijwilligers op de bekende kinderboerderij aan de s’Gravenweg in Capelle aan den IJssel er alles aan gedaan om weer beperkt open te kunnen gaan.Al gaan de deuren weer open, een bezoek is niet meer zoals men gewend is. Uiteraard kan men wel weer een bezoekje brengen aan de dieren, u kunt niet zomaar de boerderij bezoeken, voordat u dat doet moet u een ticket ‘kopen’ (hier zijn geen kosten aan verbonden). Via: https://www.kinderboerderijklaverweide.nl/ticketverkoop kan men aan tickets komen. De tickets kunnen niet ‘gekocht’ worden op andere manieren. Hoe het verder werkt kunt u lezen op de site. Naast dat er nu een ticketverkoop is zijn er nog een aantal dingen anders dan normaal. Zo zijn de toiletten, horeca, winkel en voerautomaat gesloten. Is er over de kinderboerderij eenrichtingsverkeer, u dient zich aan de aangewezen route te houden en aanwijzingen van medewerkers op te volgen. Ook telt, heeft u een kwetsbare gezondheid of last van verkoudheidsklachten zoals neusverkoudenheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging? Stel uw bezoek uit en blijf thuis. Zo kunnen wij zowel de vrijwilliger en medewerkers als de andere bezoekers gezond houden.
De Kinderboerderij hoopt ieder vanaf 2 juni weer te zien! Wisten jullie dat er veel gebeurd is in de tijd dat we gesloten waren? Zo zijn er pas geleden biggetjes geboren, is er een 2e koe ook bevallen van een mooi kalf en zijn de lammetjes flink gegroeid en klaar om geknuffeld te worden!

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de enige lokale radio van de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.