Postkamers op afspraak weer open

Heeft u moeite met het aanvragen van een uitkering, hulp nodig bij het invullen van formulieren, het aanvragen of wijzigen van toeslagen of een andere vraag op het gebied van uw administratie? Medewerkers van de Postkamer (Welzijn Zuidplas, Raad en Daad) zijn u graag van dienst!


In de afgelopen periode heeft u de Postkamer telefonisch kunnen bereiken. Vanaf 2 juni as. gaan de locaties in Nieuwerkerk aan den IJssel en Moordrecht weer open en kunt u, na het maken van een afspraak, ook weer langskomen.
Misschien hebt u door de coronacrisis ineens veel minder inkomsten. Dan kan het al snel een probleem worden. Het is van belang dat u snel een overzicht krijgt van uw inkomsten en uitgaven. Online zijn er diverse sites waar u hulp kunt vinden, maar komt u er online niet uit of hebt u liever
telefonisch advies en contact? De dienst ‘Raad en Daad’ van Welzijn Zuidplas is elke dag tussen 9 en 12 uur telefonisch bereikbaar (behalve woensdag). Bel voor het maken van een afspraak of telefonisch advies naar 06-14417050 of mail raadendaad@welzijnzuidplas.nl

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de enige lokale radio van de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.