BRAinS weer gestart

Woensdagmiddag 20 mei zijn de eerste twee activiteiten BRAinS activiteiten gestart. Nadat Hockey Nieuwerkerk en Tennis Moordrecht weer begonnen waren met regulaire trainingen voor jeugd werd besloten om ook de leerlingen uit te nodigen die zich hadden ingeschreven voor deze kennismakingen lessen.

Ruim 30 kinderen deden mee aan de eerste van drie lessen. Het werd een geslaagde, sportieve en zonovergoten middag met veel balplezier. Voor de restende weken van het schooljaar wordt per activiteit overlegd of ze kunnen doorgaan, onder de geldende maatregelen. In de eerste week na de schoolzomervakantie komt de volgende BRAinS brochure uit vol leerzame, sportieve en leuke activiteiten.

Derde ronde kaartenactie

Bijna 200 kaarten werden afgelopen woensdag verstuurd naar 80-90 jarige in gemeente Zuidplas. Waaronder veel zelfgemaakte kaarten met een hartverwarmende boodschap als ‘we denken aan jullie’,  een knuffel van mij’, lieve groet van een dorpsgenoot’. We willen graag nog meer ouderen blij maken met een kaartje. Daarom is de kaartenactie verlengd tot en met 10 juni. Zo ontving elke deze ouderen een mooi pakketje met een kaart of tekening, een brief van de Ouderenadviseurs van Welzijn Zuidplas en een flyer van ‘Heel Zuidplas belt’. Opsturen kan naar Welzijn Zuidplas, Postbus 191, 2910 AD Nieuwerkerk aan den IJssel. Of doe ze zelf in de brievenbus van Welzijn Zuidplas, De Meidoorn 1a in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ook kunnen kaarten gedeponeerd worden bij een van de ‘Kaartendozen’. Deze staan bij Jumbo Zevenhuizen, Plus Moerkapelle en in de hal van het appartementencomplex t.o. de Meander (Boslaan 22) in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de enige lokale radio van de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.