IJssalon steunt Woonzorgcentrum Meander met verse aardbeien-actie

Veel Nieuwerkerkers hebben de weg naar de Kerklaan inmiddels al gevonden. Maar ook van buiten Nieuwerkerk ontvangen Bappie en Marijeta Tetteroo al vele gasten in de spiksplinternieuwe ijssalon Het IJstaartje. De zaak loopt als een trein verteld Bappie trots. ‘zo goed zelfs dat wij nu al onze activiteiten gaan uitbreiden’.

De in Amerikaanse retrostijl ingerichte ijssalon opende zaterdag 2 mei haar deuren en vanaf die dag was het al gelijk een gezellige drukte. Door de strenge maatregelen rondom het corona-virus zijn er volop voorzorgsmaatregelen getroffen. Zo moeten wachtenden anderhalve meter afstand bewaren en staan er voor de winkel.

bezorgen

Naast vers ijs kan men ook voor taarten en cupcakes terecht. En voor het geval dat de klant niet naar de winkel kan komen, komt Het IJstaartje vanaf juni naar de klant toe. ‘Door de aanschaf van een bedrijfsauto kunnen wij vanaf 5 juni ijs, milkshakes en cupcakes aan huis bezorgen. Dus inwoners in Zevenhuizen, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Moerkapelle, Zevenkamp, Nesselande, Prinsenland, Ommoord en Capelle aan den IJssel kunnen dan op vrijdag,zaterdag en zondag telefonisch/whatsapp hun bestelling thuis laten bezorgen.

Actie woonzorgcentrum Meander

Naast de winkel in het Oude Dorp in Nieuwerkerk verkoopt Het IJstaartje zaterdag 16 mei ook weer verse aardbeien aan de Hoofdweg-Noord 1J. Deze zogenaamde aardbeien drive-in is de afgelopen zaterdagen al een succes gebleken. Daarom organiseert Het IJstaartje in samenwerking met Sportcentrum Brothers uit Nieuwerkerk een actie waarbij bij het kopen van 4 bakjes de sportschool en ijssalon 2 bakjes aardbeien doneren aan Woonzorgcentrum De Meander aan de Boslaan. Een reden dus om de social mediakanalen van Het IJstaartje in de gaten te houden.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.