Hospice Nieuwerkerk herstart werkzaamheden en zoekt hulp

Nadat het Hospice in zowel Capelle als Nieuwerkerk aan den IJssel in maart noodgedwongen zijn deuren moest sluiten in verband met de coronamaatregelen hebben de vrijwilligers van Stichting IJsselthuis inmiddels weer een start kunnen maken met hun werkzaamheden.

En dat betekent dat er in het Capelse hospice gelegen aan de Steenloperstraat weer zorg kan worden gegeven aan maximaal 2 mensen in hun laatste levensfase, dit met inachtneming van de strenge maatregelen die gelden rondom zorgverlening tijdens deze coronacrisiHet pand van het hospice in Nieuwerkerk aan den IJssel, gelegen aan de Batavierlaan, wordt ondertussen opgeknapt. Bewoners kunnen tijdelijk terecht bij het Van Der Valk hotel in Nieuwerkerk aan den IJssel waar men de beschikking heeft over twee kamers. Uiteraard gelden hier ook strenge maatregelen.

In verband met de coronacrisis kunnen of willen niet alle vrijwilligers van het hospice zich beschikbaar stellen en daarom vraagt Stichting IJsselthuis hulp. Bent u, of kent u iemand die als vrijwilliger samen met een ervaren kracht er in de laatste levensfase wil zijn voor maximaal 2 bewoners?
Belt u met coördinator Wendy Engelen: 06-38820395 of stuurt u haar een mailtje: wendy@marlo.nl, zij vertelt u graag meer over uw inzet.

Facebook reacties

eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.