Bewoners maken dankbaar gebruik van ‘kletsunit’ Meander

Woonzorgcentrum De Meander in Nieuwerkerk aan den IJssel heeft een mooie oplossing voor contact tussen bewoners van de zorginstelling aan de Boslaan en familieleden. Sinds afgelopen zaterdag 10 mei staat er voor de zorginstelling van zorgaanbieder de Zellingen een zogenaamde kletsunit.

De Kletsunit is een soort mobiele tent unit gesplitst is in twee delen. De bewoner kan in de ene ruimte plaatsnemen en de familie, aan de andere kant van het glas, in de andere ruimte. Zo kunnen zij elkaar toch zien en door het raam heen praten. Het initiatief tot deze Kletsunit kwam tot stand door de stichting “Vrienden van de Meander” en werd geopend door de wethouders Daan de Haas en Jan Willem Schuurman en de voorzitter van Stichting Vrienden van de Meander, Anthony Priestman.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.