Tweede ronde kaartenactie

Vorige week kregen ruim 200 ouderen van 80 jaar en ouder een mooi pakketje door de brievenbus. Welzijn Zuidplas heeft kinderen uit Zuidplas opgeroepen om een kaartje of mooie tekening te maken om alle ouderen in Zuidplas een hart onder de riem te steken.

Eerder ontvingen alle ouderen van 91+ al een pakketje via de post. Ook veel volwassenen reageerden op de oproep en maakten of schreven een kaart. Kaartjes werden gemaakt in allerlei vormen. Ruim 200 kaarten kwamen binnen, met hartverwarmende teksten zoals: ‘Vandaag straal ik de zon voor jullie!, Samen kunnen we het!’ Zo ontvingen de ouderen een mooi pakketje met een kaart of tekening, een brief van de Ouderenadviseurs van Welzijn Zuidplas en een flyer van ‘Heel Zuidplas belt’.

We willen graag nog meer ouderen blij maken met een kaartje. Daarom is de kaartenactie opnieuw verlengd tot en met 19 mei. Opsturen kan naar Welzijn Zuidplas, Postbus 191, 2910 AD Nieuwerkerk aan den IJssel. Of doe ze zelf in de brievenbus van Welzijn Zuidplas, De Meidoorn 1a in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ook kunnen kaarten gedeponeerd worden bij een van de ‘Kaartendozen’. Deze staan bij Jumbo Zevenhuizen, Plus Moerkapelle en in de hal van het appartementencomplex t.o. de Meander (Boslaan 22) in Nieuwerkerk aan de IJssel.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.