Golfbaan Hitland geopend voor jeugd

Jeugd tot en met 18 jaar mag weer sporten met ingang van 29 april na een versoepeling van de coronamaatregelen. Bij Golfbaan Hitland is de jeugd van harte welkom voor een gratis kennismakingsles met golf, een privé golfles, 9 of 18 holes ronde golf of Footgolf.

Golfbaan Hitland is dagelijks geopend voor jeugdspelers die baanpermissie hebben om op de baan te mogen spelen. Ben je nog onbekend met golf maar wil je het wel graag leren? Dan kun je je inschrijven voor een gratis kennismakingsles golf op vrijdag 8 mei of zaterdag 9 mei op de website
van Golfschool Hitland. Tot slot kun je bij Golfbaan Hitland Footgolfen. Footgolf is een sportieve activiteit die iedereen kan, en waar je geen (golf)ervaring voor hoeft te hebben. Je gaat met een voetbal en maximaal 3 personen tegelijkertijd de baan in en de spelregels worden vooraf aan je
uitgelegd. Een leuke activiteit om met vrienden (t/m 18 jaar) te doen. Voor alle activiteiten opGolfbaan Hitland geldt dat een inschrijving / reservering vooraf noodzakelijk is, zo ook een geldig identiteitsbewijs bij aanmelding. Ook wordt aan bezoekers gevraagd om rekening te houden met de
opgestelde (voorzorgs)maatregelen.


Meer info & reserveren:
www.hitland.nl
Inschrijven kennismakingsles:
www.golfschoolhitland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.