Helikopter ingezet bij achtervolging Moordrecht

Een motorscooter en bijrijder is maandagnacht 27 april in een sloot beland op de Middelweg in Moordrecht. Dit gebeurde nadat deze een stopteken van de politie had genegeerd, meldt de politie.

Op de N451 bij Moordrecht wilde de politie de motorscooter met 2 opzittenden controleren. De bestuurder besloot het stopteken te negeren en ging er met een hoge snelheid vandoor. Op de Middelweg vloog de motorscooter uit de bocht en crashte, met de 2 opzittenden, in de sloot. Een man kon direct worden aangehouden. De ander werd, dankzij de politiehelikopter, anderhalf uur later onderkoeld aangetroffen terwijl hij verstopt lag in het weiland.

Beide mannen, een 27-jarige uit Waddinxveen en een 36-jarige uit Gouda, zijn ingesloten in het politiebureau. De 27-jarige is vanwege zijn onderkoeling eerst nog onderzocht in het ziekenhuis.Er werden door ons tevens gereedschappen aangetroffen die gebruikt kunnen worden voor inbraak.

(foto: politie Waddinxveen-Zuidplas)

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de enige lokale radio van de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.