Hornbach neemt maatregelen : “aantal auto’s op de parkeerplaats worden gereguleerd”

In aanloop naar het paas weekende kondigt bouwmarkt Hornbach nieuwe maatregelen aan die het aantal bezoekers in de bouwmarkt moet beperken. Net als afgelopen weekend vreest men ook komend lang paasweekend voor een massale toeloop naar de winkel.

“De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten is top-prioriteit”, benadrukt algemeen directeur Evert de Goede. “Sinds het begin van de corona-crisis lopen wij voorop in het nemen van veiligheidsmaatregelen.

Net als de bezoekers, zal ook het aantal auto’s op de parkeerplaats worden gereguleerd. De rij buiten wordt hiermee geminimaliseerd

Wij monitoren continue wat nog beter kan en staan in nauw contact met de lokale autoriteiten. Zo zetten we iedere keer weer een stap extra.” In aanloop naar het paasweekend worden nieuwe maatregelen ingevoerd. De belangrijkste hiervan is de verlaging van het maximumaantal bezoekers. De Goede vervolgt: “Die hebben wij voor onze bouwmarkten, met een gemiddelde oppervlakte van 15.000m2, vastgesteld op maximaal 1 bezoeker per 50m2. Daarmee verdubbelen we de nieuwe veiligheidsnorm van 1 per 25m2. We blijven daarnaast ook monitoren waar klanten zich bevinden om bij te sturen waar nodig. Net als de bezoekers, zal ook het aantal auto’s op de parkeerplaats worden gereguleerd. De rij buiten wordt hiermee geminimaliseerd”.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.