Politie pakt verdachten op (poging) inbraak Donau

Politie en handhaving van de gemeente Zuidplas kregen zaterdagavond 4 april een 112 melding over een verdachte situatie nabij een woning aan de Donau in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit meldt de handhaving op hun Instagram account.

Een alerte bewoner had de politie gealarmeerd nadat deze drie personen had gesignaleerd die in tuinen aan het rommelen waren. De politie trof inderdaad deze personen aan die aan het signalement voldeden en werden staande gehouden

Tijdens het controleren van de gegevens, trof politie ook braaksporen waarna de drie personen aangehouden werden door politie en handhavers van de gemeente Zuidplas ter zake (poging) woninginbraak. De verdachten zijn overgebracht naar het bureau in Gouda.

(foto: Handhaving Zuidplas).

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.