Tekenen met de Zonnebloem

De Zonnebloem, afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel organiseert een
tekenwedstrijd voor Nieuwerkerkse basisscholieren. De bedoeling is je een tekening maakt van je huisdier met een zonnebloem. Een voorbeeld vind je via DEZE LINK.


Heb je nu zelf geen huisdier, dan mag je ook een tekening maken van een
huisdier van de buren. Hebben die ook geen huisdieren, maak dan een tekeningvan een vogel. Zorg in ieder geval dat je er ook een zonnebloem bij tekent.


Van de vijf mooiste tekeningen maken we ansichtkaarten die we opsturen naar gasten van de Zonnebloem. Ook zullen de tekeningen op onze website worden getoond. De tekeningen kunnen tot 15 april 2020 verstuurd worden naar zonnebloem.nieuwerkerkadijssel@gmail.com. Zet bij de inzending je naam, je leeftijd en je postadres. Let op, één tekening per deelnemer, dus stuur alleen je mooiste tekening op.Alle deelnemers krijgen een Zonnebloem attentie. Persoonsgegevens van de inzenders slaan wij niet op en delen wij ook niet met derden!


Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met
zonnebloem.nieuwerkerkadijssel@gmail.com


De Zonnebloem is een landelijke vereniging met plaatselijke afdelingen. De
vereniging bestaat dit jaar 71 jaar. Samen met tal van vrijwilligers organiseert zij voor mensen met een lichamelijk gebrek van 18 jaar en ouder, tal van activiteiten, onder het motto: “Er kan zoveel meer dan je denkt”. Dit jaar viert de afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel haar 40 jarige jubileum. Op de website https://www.zonnebloem.nl/nieuwerkerk-a-d-ijssel staat een overzicht van activiteiten die zijn geweest en die nog gaan komen.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.