Buurman Jandino spreekt Nieuwerkerkse leerlingen Comenius toe

Leerlingen van het Nieuwerkerkse Comenius college worden deze week toegesproken door “buurman” Jandino Asporaat. Jandino benadrukt op eigen wijze de leerlingen om anderhalve meter afstand te bewaren.

De in Nieuwerkerk aan den IJssel woonachtige stand-up comedian, acteur en televisiepresentator maakte voor de Nieuwerkerkse scholieren een instagramfilmpje waarin hij de leerlingen vraagt om afstand te bewaren, handen te wassen en drie keer per dag te douchen. Hij waarschuwde: “anders roep ik Judeska en die klapt jullie tegen de vlakte”.

Het grappige filmpje is hieronder te bekijken.

Jandino’s alter-ego Judeska heeft vorige week samen met Poke en Ali-B een nummer opgenomen ‘Anderhalve meter’ dat goed is voor maar liefst anderhalf miljoen streams. Dit in het kader van het Coronavirus. De artiesten willen op deze manier jongeren stimuleren om de anderhalve meter afstand in stand te houden.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.