101-jarige vrouw uit Capelle is hersteld van corona

Tussen al het slechte coronanieuws door komen er ook mooie en bijzondere berichten binnen: een 101-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel die van het coronavirus is hersteld, is vanmiddag ontslagen uit het IJsselland Ziekenhuis. Anderhalve week geleden kreeg de vrouw last van kortademigheid. Ze is daarna positief getest op het coronavirus en opgenomen in het ziekenhuis. De vrouw woont nog steeds op zichzelf maar moet nu naar een verpleeghuis om daar verder te herstellen. 

De mensen van de afdeling zijn erg blij om te zien dat mevrouw van het virus is genezen. “Het is een kranige dame, prachtig om te zien hoe zij zich aan de leefregels houdt! Ze kucht netjes in haar elleboog en ik moest op gepaste afstand van haar blijven.’ reageert longarts S. Ramlal. 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.