Speeltuin IJsselkids klaar voor een nieuw speelseizoen

Speeltuin De IJsselkids is weer klaar voor het nieuwe speeltuin seizoen. Ondanks het Coronavirus  ging de jaarlijkse schoonmaak beurt als onderdeel van NL-Doet zaterdag 14 maart wel door.

Waar vele activiteiten, ook in onze regio werden geannuleerd ivm het wereldwijde virus, kon de actie in de populaire speeltuin wel doorgaan omdat deze in de buitenlucht plaats vond en er minder dan 100 mensen tesamen kwamen.


Speelatributen werden schoongemaakt, een nieuwe lading houtsnippers vormden een nieuwe ondergrond  en de zandbak werd voorzien van fris nieuw zand zodat kinderen dit jaar weer veel plezier kunnen beleven op het terrein.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.