Veiligheidsbus aanwezig na 2 afzonderlijke incidenten Nieuwerkerk

De veiligheidsbus van het team Veiligheid van de gemeente Zuidplas zal dinsdagmiddag 10 maart aanwezig zijn aan de Prins Alexanderlaan in Nieuwerkerk aan den IJssel. Met deze aanwezigheid hoopt het team Veiligheid een aanspreekpunt te zijn voor omwonenden van de brandweerkazerne.

Ter hoogt van deze kazerne vonden vrijdagmiddag 6 maart twee afzonderlijke incidenten plaats. Zo waren hulpdiensten een tijd bezig geweest met een verward persoon en werd er een man overleden aangetroffen in zijn woning. Deze twee incidenten hebben geen verband met elkaar, toch kwamen er bij de gemeente signalen binnen dat omwonenden zich onveilig zouden voelen.

Met de aanwezigheid van de Veiligheidsbus hoopt het Team Veiligheid vragen te beantwoorden en onrust weg te nemen. De Veiligheidsbus staat vanaf 13:30 uur op de Prins Alexanderlaan 2 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

(foto: eerdere inzet Veiligheidsbus).

Eerder in het nieuws

One Thought to “Veiligheidsbus aanwezig na 2 afzonderlijke incidenten Nieuwerkerk”

  1. Cees

    Prima initiatief

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.