Winterwandeling door 10 jarig Zuidplas

De organisatie van de Winterwandeling 2020 kan met tevredenheid terugkijken op het grote wandelevenement dat zaterdag 7 maart 2020 in en door de verschillende Zuidplas /dorpen werd gehouden. Het evenement bracht vele inwoners uit de Zuidplas op de been.

Zoals ieder jaar start het BRAVO! seizoen met een winterwandeling. Dit jaar werd deze in het kader van het 10-jarig jubileum van de gemeente Zuidplas georganiseerd. De start in Nieuwerkerk aan den IJssel werd verzorgd door wethouder Daan de Haas waar de wandelaars werden getrakteerd op een opteden van de Moordzangers. Ook in de andere dorpen kon men starten.

De Winterwandeling is het eerste grote evenement wat in het kader van 10 jaar Zuidplas zal worden georganiseerd, de komende maanden zullen er nog vele feestelijkheden plaatsvinden in de Zuidplas/dorpen met als doel verbintenis tussen de dorpen onderling.

Het volledige overzicht in beeld is gemaakt door Hans Korbee en is te zien via DEZE link.

foto’s: Hans Korbee
foto’s; Hans Korbee
foto’s; Hans Korbee
foto’s; Hans Korbee
foto’s; Hans Korbee
foto’s; Hans Korbee

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.