Wijkagent Rob betrekt ogen en oren wijkbewoners Nieuwerkerk

De Nieuwerkerkse wijkagent Rob Draisma vraagt inwoners om rondgeleid te worden in de wijk Zuidplas. Het initiatief van Rob, die een oproep deelde via social media leidt tot veel positieve reacties.

Sinds december 2019 is Rob Draisma wijkagent in Nieuwerkerk aan de IJssel voor de wijk Zuidplas (Mossen, Dalen, Velden en Kruiden). Onder de wijk valt ook het industrieterrein en het achterland, dat wordt begrensd door Zevenkamp, Zevenhuizen en Moordrecht

“Wat mij een leuk idee lijkt is dat ik vanuit de ogen van de wijkbewoners naar de wijk ga kijken”. Daarom wil Rob graag inwoners vragen hem mee te nemen en rond te leiden in de wijk Zuidplas. Het is wel de bedoeling dat men bekend bent met de wijk. Daarnaast maakt hij graag kennis met de lokale contacten

“Met u zou ik willen werken aan een veilig en leefbaar gebied. Dat doe ik veelal met ketenpartners zoals gemeenteambtenaren, woningbouwverenigingen en zorgverleners” verteld Rob.

Mensen die geïnteresseerd zijn om een paar uurtjes met Rob op pad te gaan en al de kennis van de wijk met de wijkagent wil delen kunnen een bericht achter laten op de facebookpagina van de politie Waddinxveen-zuidplas.

Verdeling wijkagenten Nieuwerkerk a/d IJssel

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.