Raadsleden gaan buiten spelen! Welk speeltuintje moeten zij zeker bezoeken?

Benno de Ruiter en Pien Meppelink van CDA Zuidplas gaan een heuse speeltuintjes test doen! “We krijgen de afgelopen maanden behoorlijk wat opmerkingen binnen van inwoners die zorgen hebben over de openbare speelvoorzieningen binnen onze dorpen”, aldus De Ruiter.

Deze opmerkingen gaan veelal over het onderhoud, veiligheid en vervuiling vande speeltoestellen, maar zeker ook over de toegankelijkheid en de verzorging van de openbare ruimte en het meubilair. Meppelink vult aan “Wij willen in kaart brengen hoe het staat met onze speeltuintjes en wat er verbeterd zou moeten worden. Dat lukt alleen als we zelf buiten gaan “spelen” zodat wij de speeltuintjes daadwerkelijk kunnen ervaren als kind en als ouder die het speeltuintje bezoekt”.
Via facebook en instagram hebben de raadsleden een oproep gedaan aan de inwoners.
Welke speeltuintjes moeten absoluut bezocht worden? Ook hierop zijn al veel reacties binnengekomen. Een ieder die nog aanvullingen heeft voor de
inmiddels lange lijst te bezoeken locaties kan contact opnemen met b.deruiter@zuidplas.nl
p.meppelink@zuidplas.nl of via social media@cdazuidplas
Op de vraag of de raadsleden zelf ook aan de rekstokken gaan hangen, grapt Meppelink dat die kans wel groot is aangezien zij en Benno toch zeker geen stijve politici zijn!

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.