Actie ‘Nesselande Schoon’ op 21 maart

Voor het derde jaar organiseerd de loopgroep Nesselande de actie Nesselande Schoon, nu in samenwerking met Buurtwerk. Ook Trackstars sluit zich dit jaar hierbij aan. De actie is geinspireerd door de landelijke actie Supporter van Schoon en door de wereldwijde beweging “plogging” , hardlopers die tijdens hun run zwerfvuil opruimen.

Loopgroep Nesselande is zo trots op en blij met onze geweldige wijk Nesselande, het strand en de Zevenhuizerplas, dat men graag een steentje wil bijdragen de wijk mooi en schoon te houden. Tijdens de trainingen ziet men hoeveel zwerfvuil er is in de wijk. Na 21 maart is dat hopelijk weer een stuk minder.
Met veel mensen gaat de groep die zaterdag op pad met knijpers en vuilniszakken. Als het lukt gaan er ook nog duikers de Zevenhuizerplas in om plastic soep uit de plas te vissen.

”We nodigen alle buurtbewoners uit mee te doen. Dat kan door je te melden in de Kristal (Nessecafé) vanaf 8.45uur. Daar kun je materiaal lenen en hoor je welk stukje Nesselande door jou ( met je gezin, buren of vrienden) schoongemaakt gaan worden.

We sluiten de actie af rond 11.30 uur.”

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.