Filmquiz als seizoenopener BRAINs

Woensdagmiddag 26 februari 2020 heeft wethouder Verbeek het nieuwe BRAinS seizoen geopend tijdens de eerste activiteit van het seizoen: de Filmquiz.

Er waren 24 kinderen die meededen van de in totaal 2.612 aanmeldingen, een nieuw record!
Bij inschrijving konden de kinderen het gouden letterwoord doorgeven en kans maken op een mooie prijs. Het juiste woord was FILMQUIZ en er waren meerdere goede inzendingen. Na loting is bekend geworden dat Jaella van Willigen uit Moordrecht de uiteindelijke winnaar is geworden. Zij heeft deze middag haar prijs in ontvangst mogen nemen.  
Deze activiteiten springen er dit seizoen uit: Lasergamen Zevenhuizen (108 aanmeldingen), Paardrijden Nieuwerkerk (101 aanmeldingen), Aquarellen Moerkapelle (49 aanmeldingen) en Kaasbollen maken Moordrecht (39 aanmeldingen).

Winnaar Gouden Letters met wethouder Jan Verbeek

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.