Start laatste werkzaamheden Hoofdweg

Vanaf maart starten de laatste werkzaamheden aan de Hoofdweg in Nieuwerkerk aan den IJssel waarbij de verwachting is dat het projekt eind april 2020 klaar zal zijn.

Van 2 tot en met 6 maart zijn er herstelwerkzaamheden aan de weg. Van 9 tot en met 12 maart wordt de asfaltdeklaag en markering aangebracht op de noordelijke en de zuidelijke rijbaan. Hierna zijn er nog werkzaamheden op de ventwegen en in de bermen langs de Hoofdweg. .

Wegafsluiting van 2 tot 6 maart en van 9 tot 12 maart

Door de werkzaamheden is de Hoofdweg van 2 tot 6 maart en van 9 tot 12 maart 2020 in één richting afgesloten. Het gaat om het weggedeelte tussen de Akeleibaan en de Britse Zoom, inclusief de rotonde bij de Laan van Avant-Garde/Hoofdweg.

Om 07.00 uur starten de werkzaamheden tussen de Britse Zoom en de rotonde Laan van Avant-Garde/Hoofdweg. Vanaf 09.00 uur is het weggedeelte vanaf de Britse Zoom tot en met de Akeleibaan afgesloten.

Omleidingen

Doorgaand verkeer is alleen mogelijk vanuit Capelle aan den IJssel richting Nieuwerkerk aan den IJssel. Verkeer uit andere richtingen maakt gebruik van de omleidingen. Hou hierbij rekening met vijf tot tien minuten extra reistijd. Alle actuele omleidingen staan op www.rotterdam.nl/hoofdweg.

Fietsers en voetgangers kunnen de werkzaamheden passeren over het voetpad (met de fiets aan de hand). Oversteken is mogelijk ter hoogte van Akeleibaan of de Britse Zoom. Kijk voor actuele informatie over de bushalte Luxemburgse Zoom op www.arriva.nl.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.