Kaartjes CuliNESSE vliegen de deur uit

Het duurt nog een halfjaar maar de kaartjes voor de 10e editie van CuliNESSE vliegen de deur uit. Op dit moment is bijna driekwart van de toegangsbewijzen al verkocht.
Tijdens de jubileumeditie zal het festival een trip down memory lane maken met artiesten die in de afgelopen jaren op CuliNESSE hebben opgetreden. Speciaal ter ere van het jubileum komen er ook nieuwe namen. Vandaag maakt het festival de namen van het DaDa Podium bekend: Alankara Soul Collective samen met Do en Berget Lewis, Shaky Ground, The Kik, Nederpop All Stars, Tim Akkerman & The Ivy League en de Hermes House Band gaan dit podium beklimmen. Eerder heeft het festival al de artiesten van het hoofdpodium bekend gemaakt. Van donderdag 27- t/m zaterdag 29 augustus vindt de 10e editie van het culinaire muziekfestival plaats in Rotterdam Nesselande.

Alankara Soul Collective heeft van 2011 t/m 2017 ieder jaar op het podium van Nesselande gestaan. Dit jaar zullen zij samen optreden met Do en Berget Lewis. Do was er eerder bij in 2011, Berget Lewis in 2015. Naast Alankara Soul Collective zal ook Shaky Ground op donderdag optreden. Zij waren er de afgelopen drie edities, in 2017, 2018 en 2019 ook bij. Op vrijdag 28 augustus zal The Kik als eerste het DaDa Podium betreden. Na hun optredens in 2014 en 2015 zijn zij in 2020 voor de derde keer van de partij. Na het optreden van The Kik zullen de Nederpop All Stars met Henk Westbroek, Nol Havens en Lois Lane het podium betreden. Dit zal de eerste keer zijn dat zij optreden op CuliNESSE.Op de laatste dag van het festival zullen Tim Akkerman & The Ivy League voor de tweede keer het podium in Nesselande betreden. Zij waren er in 2017 voor het eerst bij. De Hermes House Band zal de laatste festivalavond op het DaDa Podium afsluiten. Na hun eerdere aanwezigheid in 2019 staan zij dit jaar voor de tweede keer op het festival.Eerder heeft het festival al de artiesten van het hoofdpodium bekend gemaakt. Krezip, Nielson, Dotan (donderdag), André Hazes, Van Dik Hout, Candy Dulfer (vrijdag), Anouk, Nick & Simon en Alain Clark (zaterdag). “We zijn erg blij met alle artiesten die nu op de line-up staan. We verheugen ons op de optredens van de oude bekenden en nieuwe namen. Het belooft een hele bijzondere editie te worden!” aldus Stichting CuliNESSE.

Stichting DaDa zet zich in voor kinderen in ziekenhuizen en zorginstellingen die extra zorg en voorzieningen nodig hebben. Hoe goed de medische zorg in Nederland ook is, soms is het normale zorgpakket gewoon niet voldoende. Sinds de start van CuliNESSE slaat het festival de handen ineen met Stichting DaDa. Elk jaar kunnen gasten van het festival DaDa-knuffels kopen en consumptiemunten doneren aan de stichting, die CuliNESSE vervolgens omzet in daadwerkelijk geld.Bezoekers met een culinair hart hoeven zich uiteraard ook geen zorgen te maken. Er zullen weer veel verschillende lokale restaurants aanwezig zijn op het strand van Nesselande. De culinaire line-up wordt later bekend gemaakt.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.