Handen uit de mouwen in de Zuidplas tijdens NL-Doet

Handen uit de mouwen in Speeltuin De IJsselkids in Nieuwerkerk aan den IJssel, de vereniging doet ook dit jaar weer mee met NL Doet, de grootste vrijwilligersactie georganiseerd door het Oranjefonds.

NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Dit jaar zal dat zijn op zaterdag 14 maart. De vrijwilligers starten dan bijna traditiegetrouw weer met het opfrissen van het terrein en de speelvoorzieningen. Na een winter moet er weer een hoop gebeuren. Door het koudere en natte weer moet er weer een hoop gebeuren. Van het verven van de toestellen tot schoon zand in de zandbakken. Ook het opbouwen van toestellen vergt de nodige inzet. Hulp kan men dus goed gebruiken, voor eten en drinken zal worden gezorgd. Voor meer informatie kunt u mailen naar : info@ijsselkidsspeeltuin.nl.

Naast de IJsselkids zijn er in onze gemeeente nog meer NL Doet activiteiten. Zo zoekt Waterscouting De IJssel nog helpende handjes om het terrein en clubhuis te onderhouden en moet de zolder van Gemiva bewoners nodig worden opgeruimd. In de woning aan de Franse Zoom in Nieuwerkerk 16 en 18 wonen mensen met een lichamelijke en geestelijke beperking. De zolder aldaar is nodig toe aan een opruimbeurt waar de medewerkerkers niet aan toe komen. Voor meer informatie kunt u mailen naar : jamintha.berkhout@gemiva-svg.nl. Let op: Deze Gemiva activiteit zal plaats vinden op vrijdag 13 maart.

Voor een compleet NL-Doet overzicht kunt u kijken op de site van NL-Doet.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.