Viering Internationale Vrouwendag in Nieuwerkerkse bibliotheek met staatssecretaris Van Ark

Na het succes van vorig jaar hebben de drie oud voorzitters van de inmiddels opgeheven Vrouwenraad, Joke van Gelderen, Ellen Looijs en Adrie Volder, besloten ook dit jaar weer Internationale Vrouwendag te vieren met een reünie in de Bibliotheek aan de Batavierlaan, Batavierlaan 4 te Nieuwerkerk a/d IJssel.

Dit dankzij de medewerking van bibliotheek De Groene Venen. De datum is 7 maart 2020, tijdstip van 10:00 tot 12:00.Aanwezig zal zijn Tamara van Ark, staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en voormalig wethouder van Nieuwerkerk aan den IJssel. Onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers zal met de staatssecretaris van gedachten worden gewisseld, o.a. over haar ervaringen in de landelijke politiek en in het bijzonder of zij als vrouw enige vooruitgang (emancipatie) ervaart in politiek en samenleving de afgelopen 20 jaar.  

Facebook reacties

eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.