Nationaal Vuurwerk Nesselande: voorbereidingen in volle gang

Het nationaal Vuurwerk wat klokslag om 00:00 uur 2020 zal worden afgestoken aan het strand van Rotterdam Nesselande belooft een waar spektakel te worden. De voorbreidingen van dit grootse evenment zijn al de hele dag in volle gang.

In Nesselande zijn bezoekers vanaf 22:30 uur welkom bij de Zevenhuizerplas ter hoogte van de Sicillië Boulevard.

Op de kade is vanaf 22:30 uur de hitmix van het jaar 2019 te horen, waarin alle hits van het afgelopen jaar de revue zullen passeren. Onder andere Arcade van Duncan Laurance, Better Now van Davina Michelle en  Zij weet het van Tino Martin.

Een paar minuten voor 00:00 uur gaat het aftellen beginnen. Gezamenlijk, met een glas bubbels in de hand, tellen wij af naar het nieuwe jaar. Precies om 00:00 uur zullen wij 2020 verwelkomen met een grootse en spectaculaire vuurwerkshow welke is gecombineerd met de Nationale Soundtrack en mooie verlichting vanaf de waterlijn.

Strand Nesselande klaar voor vuurwerkshow

Na een show van maar liefst 10 minuten aaneensluitend vuurwerkspektakel, komt de show ten einde. Iedereen kan lekker thuis weer opwarmen en nagenieten van alle indrukken. Of, na dit mooie samenzijn, kan er worden genoten van diverse feestjes in Rotterdam tot in de vroege uurtjes. Zie een overzicht van de leukste feestjes op onze website onder “Nieuwjaarsnacht”.

Belangrijk om in acht te nemen is dat er geen horeca aanwezig is (neem dus zelf een fles bubbels mee!), wel kan er gebruik worden gemaakt van de extra geplaatste toiletten. Met grote televisieschermen zal worden meegekeken naar het aftellen van de klok

foto: Erwin van Duin

Betreft de weersvoorspelling van de Nieuwerkerkse weerman Leen de Koning zijn er komende avond en nacht wolkenvelden en opklaringen en kan er mist ontstaan. Mede door het afsteken van vuurwerk kan de mist erg dicht worden op sommige plaatsen. Vannacht daalt de temperatuur tot rond het vriespunt met lokaal kans op gladheid! Er staat maar weinig wind. Meer info op www.leendekoning.nl

De gemeente Zuidplas waarschuwt weggebruikers via twitter op mogelijke hinder door gladheid. De strooiploeg gaat daarom deze oudjaarsmiddag bruggen, viadukten en koude plekken strooien.

Eerder in het nieuws

One Thought to “Nationaal Vuurwerk Nesselande: voorbereidingen in volle gang”

  1. Mw. P.C. de Vries-Kagchèl

    Het Nationaal vuurwerk werd net als de afgelopen 13 jaar afgestoken vanaf de Erasmusbrug.
    Wat verwarrend dat jullie dit in Nesselande dan ook Nationaal noemden….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.