Begin 2020 schoon en gooi je vuurwerkafval gratis weg

Als de straten na de jaarwisseling bezaaid liggen met vuurwerkafval  is het is belangrijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgeruimd.

Er zijn immers kinderen die de straten afstruinen op zoek naar niet afgegaan vuurwerk, met allerlei letsel tot gevolg. En vuurwerk is schadelijk voor het milieu door de hoge concentraties zink, lood en koper.

Van donderdag 2 januari tot en met zaterdag 4 januari kunt u vuurwerk (afval) gratis bij de afvalbrengstations, tijdens de openingstijden inleveren. In Nieuwerkerk donderdag vanaf 12:00 uur en vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. In Zevenhuizen donderdag van 13:00 uur tot 16:00 en zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur. Deze actie geldt alleen voor vuurwerkresten, het is niet toegestaan om andere afval in deze zakken aan te leveren.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.