Kerstmarkt op Kortenoord in Nieuwerkerk

Traditioneel in de decembermaand zijn er ook in de gemeene Zuidplas diverse kerstevenementen. En dat betekent ook dat er zo voor de kerst wederom de jaarlijkse Kerstmarkt plaats zal vinden rondom Molen Windlust in Nieuwerkerk aan den IJssel.

En deze kerstmarkt worden gehouden op donderdag 19 december tussen 17:30 en 21:00 uur. Medewerkers van Dag Activiteiten Centrum Korenaer laten dan met trots zien en bieden te koop aan waar ze de afgelopen periode hard aan hebben gewerkt. De bakkerij met o.a. versgebakken oliebollen en appelflappen. Het ambacht heeft een groot assortiment aan artikelen vervaardigd om uw huis feestelijk aan te kleden. Denk daarbij aan winterskylines met verlichting, aangeklede kerststallen en geregen slingers voor binnen en buiten. In de theeschenkerij kunt u zich opwarmen en genieten van de feestsfeer met heerlijk koffie, thee of chocolademelk.

De feestsfeer die een verlichte molen brengt met het geluid van een ander oud ambacht dat van orgeldraaier. Een geweldig staaltje vakmanschap is straatorgel Rosalie welke ook heuse kerstmuziek ten gehore zal brengen. Samen vormen zij een decor wat op een foto niet zal misstaan. Een avondbezoek aan molen Windlust is ook een avontuur. Laat u door onze gidsen en molenaar verrassen. De molenwinkel heeft mooi Delfts bruin en blauw te koop en molenwijn, rood en wit, van uitstekende kwaliteit met prachtig etiket. Misschien iets leuks om cadeau te doen. Ook zullen winterbieren te koop zijn maar… Op is Op! En als je toch van wat stevigers wilt genieten buurman café Rustwat heeft de glühwein klaar staan en ook daar bent u van harte welkom.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.