Winkelend publiek vat jeugdig winkelboefje in de kraag

Het zag er zondagmiddag 1 december even vreemd uit in winkelcentrum Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel. Winkelend publiek vatte daar na een achtervolging een jongen in de kraag die even daarvoor winkelwaar uit de Albert Heijn had meegenomen zonder af te rekenen.


Een oplettende man zag het gebeuren en zette de achtervolging in. Hierbij werd hij spontaan bijgestaan door omstanders. De jongen, schatting een jaar of 14 liet zich niet zo maar pakken, in zijn vlucht liep hij bijna nog een vrouw omver die aan dit alles een pijnlijke schouder over hield.
Uiteindelijk kon de jongen worden vastgehouden. Medewerkers van de supermarkt hebben hem vervolgens meegenomen in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.