Eerste elektrische auto’s voor wagenpark van Zuidplas

De wijkteamauto’s van de gemeente Zuidplas waren dit jaar aan vervanging toe. Omdat Zuidplas zich inzet om een toekomstbestendige en duurzame gemeente te zijn, is gekozen voor elektrische wagens.

Vanuit een Europese aanbesteding zijn inmiddels vijf van de zes dieselauto’s vervangen. De wijkteams van de gemeente Zuidplas houden zich bezig met het onderhoud van de openbare ruimte, zoals het afhandelen van meldingen en het schoonhouden, repareren en onderhouden van straatmeubilair. Wethouder Jan Willem Schuurman van Openbare Ruimte bracht deze week een bezoek aan het wijkteam op de gemeentewerf in Zevenhuizen waar hij ook de nieuwe elektrische auto’s kon bewonderen.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.