Spanning in Nieuwerkerk stijgt: zie ginds komt de stoomboot!

Ook in de Zuidplas zitten kleine maar ook grote kinderen in spanning want Sinterklaas is weer met de boot onderweg naar ons landje.

En hoe hij het ieder jaar toch doet om in alle Zuidplas dorpen te bezoeken is onduidelijk maar het lukt de grote baas keer op keer.

Zaterdag 23 november zal traditie getrouw de Burgemeester en de kinderburgemeester de delegatie uit Spanje in alle dorpen ontvangen. Het programma in Nieuwerkerk ziet er als volgt uit:

Rond 12.45 uur komt de boot aan bij de Gele brug over de Ringvaart in het Oude Dorp waar hij vervolgens naar winkelcentrum Dorrestein (14:00 uur) en winkelcentrum Reigerhof ( 14:45 uur) zal gaan.

En voor wie Sinterklaas aan de telefoon wilt spreken krijgt daar, voor de intocht op zaterdag 23 november, de kans voor. Het speciale Sinterklaas telefoonnummer 06-38187199 is enkel en alleen speciaal op deze dag tussen 10:00 -12:00 uur beschikbaar. U kunt uw kind natuurlijk een vraag laten stellen over wat hij/zij graag zou willen krijgen op pakjesavond. Op de Facebook pagina van Nieuwerkerker Rob van Lopik , die een hele grote vriend is van de Sint, kunt u via een pb berichtje gegevens aanleveren zodat de Sint weet waarover hij praat.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.